Weber World på Sommarboden och 2020’s grillnyheter

Weber World på Sommarboden och 2020’s grillnyheter

Nu när solen bjuder på sig själv finns det ingenting härligare än en middag direkt från grillen i gott sällskap. En grill är helt klart den centrala punkten på varje bjudning, middag eller fest. Det är vi, tillsammans med Weber fast övertygade om, som själva beskriver sin affärsidé med följande ord: “We are not metal benders – we are in the entertainment business”.

Matlagning för alla

Grillning är ju just det – en form av matlagning. Många förknippar fortfarande grillning med en bit kött eller korv som tillagas direkt på gallret – men så simpelt behöver det inte vara. Weber har med en mängd olika tillbehör, kompatibla med deras GBS System, möjliggjort matlagning på grillen på en helt ny nivå. Grillning är inte längre simpelt, men det är desto enklare att bli en grillmästare. På Sommarboden är vi stolta över att vara ett av två Weber Worlds i Sverige – vi har fullt sortiment av Webers grillar och tillbehör – allt från briketter, tänger och galler till pizzastenar och våffeljärn. Dessutom tillhandahåller vi reservdelar till din Weber grill. Så, vad sägs om att till helgen skämma bort familjen eller vännerna med pizza, paj eller gryta, direkt från grillen? Hos oss hittar du allt du behöver för en perfekt grillupplevelse med Weber.

Bli grillmästare på studs

Den som saknar erfarenhet inom grillning blir sällan tillfrågad att ta över grill-ansvaret. Tänk om det fanns något som gjorde vem som helst till en riktig grillmeister, som på knapptryckning… Ja, det finns det. Det är en av Webers stora nyheter för år 2020, nämligen Weber Connect

Det som skiljer Weber Connect från andra appstyrda grilltermometrar är att Weber Connect är en steg-för-steg assistent genom hela tillagningsprocessen. Från förberedelser, till när det är dags att vända och servera och med nedräkning till när maten beräknas vara klar. Weber Connect passar till alla grillar och ansluts till din smartphone via en app.

2020’s största grillnyhet: Weber SmokeFire

Föreställ dig den ultimata grillen – en grill som är lätthanterlig och smidig, som kan grilla lika bra som den kan röka och som ger en exceptionell smak. Den grillen finns under namnet Weber SmokeFire och är Webers splitternya träpelletsgrill. Detta är den enda grillen som behövs för all typ av grillning, och tillsammans med nya Weber Connect kommer resultatet bli perfekt varje gång. Weber SmokeFire är dessutom designad för att ge jämn värme över hela tillagningsytan – det går helt enkelt inte att misslyckas!

Välkommen in till oss på Sommarboden för att låta dig inspireras av Weber World. Här hittar du allt du behöver för att komma igång med grillningen inför säsong.