Ledig tjänst: SÄLJINTRIKTAD ERFAREN BUTIKSSÄLJARE

Ledig tjänst: SÄLJINTRIKTAD ERFAREN BUTIKSSÄLJARE

Sommarboden | Handelsplats Höllviken

SÄLJINTRIKTAD ERFAREN BUTIKSSÄLJARE TILL SOMMARBODEN

Vi tar emot ansökan genom Linkedin – ansök här.

Är du den vi söker?

Sommarboden (sedan 1929) ligger i hjärtat av Höllviken och är den kompletta butiken för utemöbler, inredning, leksaker, grillar, blommor och badkläder. Butiken är öppen året runt och bedriver också e-handel. Vi förstärker organisationen och behöver bli fler som ser till att kundernas upplevelse här blir positiv, inspirerande och att vi har hög service hela vägen.

Vi söker nu en stjärna och erfaren butikssäljare som behärskar personlig och serviceinriktad försäljning i butik.

I denna roll arbetar du brett med flera varugrupper och är inställd på att obehindrat sätta dig in i sortimentet. Du har redan arbetat i butik flera år eller motsvarande säljfunktion och vet vad som förväntas i dagliga arbetet i en butik och är van vid struktur och butiksrutiner.

Du har en härlig attityd och positivt inställd på alla delar man förväntas klara av i butik. Vidare har du utvecklade kunskaper i det visuella och arbetar med att skapa säljande miljöer och kontinuerliga förbättringar som främjar försäljning. Ordning och reda är tydligt hos dig.

Vidare vet du vad god service handlar om och är tydlig i ditt arbetssätt att kunden är i högsta fokus och lämnar bästa servicen, du är den där personen som sätter avtryck.

Vi ser det som en självklarhet att du är datorvan och navigerar obehindrat i system och kan t ex självständigt söka din information och lär dig lätt. Vi ser gärna att du har minst 5 års vana som säljare helst från branschen men om drivet och säljtekniken är rätt kan du lära dig nya produkter.

Du förväntas vara förberedd att sätta dig väl in vårt sortiment. Arbetet blir stundtals i högt tempo och det hanterar du väl med ett inre lugn. Det är därför viktigt att du utstrålar god energi och har god fysik.

Arbete förekommer veckans alla dagar och minst varannan helg.

På grund av säsongsvariationer är det större behov av din insats högsäsong och du är då beredd att arbeta när stunden kräver det.

Ansök med personligt brev där du beskriver vad du tror gör JUST DIG rätt för tjänsten på SOMMARBODEN samt CV.

Vi tar inte emot via besök i butiken.

Omgående tillträde. Tjänsten är minst 75 % med möjlighet till heltid.

Vi tar emot ansökan genom jobbannonsen på Linkedin. Varmt välkommen!