Terrasslasyr skyddar din uteplats

Terrasslasyr skyddar din uteplats

Vi på Sommarboden tycker om att hjälpa dig med att skapa en helhet på din uteplats och därför vill vi tipsa om Demidekk Terasslasyr hos kulör.se. Under sommaren spenderar vi vanligtvis mycket tid utomhus och då vill man att uteplatsen ska vara fin och i bra skick. Lasyren verkar på många sätt för att hålla din uteplats i toppskick med en enda strykning:

  • Skyddar mot fukt
  • Förebygger sprickbildning
  • Minskar risken för mögelangrepp
  • Ger skydd mot solens starka strålar

Fördelar med terasslasyr

En av fördelarna är att den är pigmenterad och Kulör erbjuder nästan 20 olika nyanser. Detta ger dig en möjlighet att skapa en helhet i trädgården där färgsättningen av hus, uteplats och även utemöbler går i linje med varandra. Överlag är det helhetsintrycket som är viktigt då det är det som bidrar till harmoni och kompletterar känslan i din trädgård. Även om förhoppningen är en lång och solig sommar brukar verkligheten tyvärr inte vara så. Men det är perfekt att ta en mulen dag till att passa på och applicera terasslasyren eftersom det inte ska göras i direkt solljus eller på de varmaste sommardagarna. När du väl har laserat din terass eller uteplats, kan du med gott samvete vänta 3 år tills nästa applicering. Detta eftersom hållbarheten är lång och underhållsintervallet är upp till 3 år.

Täckfärg som skyddar ditt hus

Om det är så att du blir rastlös under semestern så finns det ofta flera projekt att dra igång hemma. Kanske behöver huset målas om? Demidekk ultimate täckfärg som du hittar hos kulör.se ger ditt hem en lång glans- och kulörhållbarhet. Färgen ger bra skydd mot ytmögel och eftersom det är långa underhållsintervaller kommer ditt hus att se nymålat ut länge.
För att se ytterligare produkter som kan hjälpa till att förgylla ditt hem och trädgård kika in på kulör.se.