Ledig tjänst:
E-handels-administratör / Kundservice-medarbetare

Ledig tjänst:
E-handels-administratör / Kundservice-medarbetare

Sommarboden | Handelsplats Höllviken

E-handelsadministratör / Kundservicemedarbetare

Vi tar emot ansökan via mail – madeleine@sommarboden.se.

Sommarboden finns i Höllviken och bedriver både fysisk butik och e-handel.

Företaget har lång tradition och grundades redan 1929 med många långvariga kundrelationer som vi värnar om. Vi är specialiserade inom utemöbler, grillar, badkläder och inredning och spänner över ett sortiment. Just nu söker vi dig som vill bli en del av e-handelsteam för att vi ska kunna utveckla vår verksamhet som är i ständig tillväxt. 

Du kommer bland annat arbeta med:

  • Orderbehandling, packning och plock
  • Produktunderhåll i webbshop, skriva texter och beskrivningar.
  • Inleveranser, boka frakter, leveranser och koordinera kunders ordrar
  • Kundservice och ärendehantering.
  • Medverka i framtagning av kampanjplaner för digital marknadsföring, nyhetsbrev för att marknadsföra både e-handeln och den fysiska butiken

Du blir en del av teamet som arbetar med att hålla hög servicegrad till kunder, slutför ärenden med ett starkt driv. Tempot blir stundtals högt och du har förmågan att organisera ditt och teamets arbete med tydlighet. Om du tidigare har arbetat med administration eller e-handels-administration så är det ett stort plus, gärna i t.ex. Excel.

Vi vill att du har god datorvana, att du och redo att lära dig de program du saknar. Som person är du noggrann, serviceinriktad och positiv. Med god struktur hanterar du många bollar i luften och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter. Vidare krävs att du talar och skriver flytande svenska.

Vi ser att du kan arbeta minst 35 h / vecka och mer i toppar när det behövs. Du är villig till att självständigt sätta dig in i företagets utbud och väl medveten om branschen. Vi ser därmed gärna att du har ett intresse för huset och hemmet, grillar eller utemöbler. Ett intresse för något av dessa områden underlättar för att du själv ska kunna öka din kunskap för varje produktområde som vi jobbar med. Produktkunskap och förståelse för helheten är viktigt du förmedlar.

Tillträde omgående.

Vi tar emot ansökan via mail madeleine@sommarboden.se. Varmt välkommen!